SK-Centar
Izložbe

U suvenirnici Gradske kuće u Subotici, 9. XII 2015. Godine, otvorena je izloba pod nazivom “Zajedno stvaramo čaroliju”. Ovu prodajnu izložbu, koja je trajala do kraja januara, Školski centar je organizovao u saradnji sa Gradskim muzejom. Izložbu su otvorili učenici Školskog centra kratkom priredbom. 

 

I ove godine, učenici i nastavnici Školskog centra “Dositej Obradović” su pozvani, od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje,propise,upravu i nacionalne manjine, da učestvuju na prodajnom bazaru škola učenika sa smetnjama u razvoju. Bogat kulturno-umetnički program i izložba su održani u Novom Sadu u zgradi Vlade AP Vojvodine 18. XII 2015. Godine. Na kraju izložbe učenici, koji su prodavali novogodišnje ukrase, koje su sami izradili, nagrađeni su paketićima.

OŠ “Jovan Jovanović-Zmaj” je ugostila učenike i nastavnike Školskog centra na novogodišnjem vašaru 22. XII 2015. godine. Tamo su, družeći se sa svojim vršnjacima, učenici Školskog centra prodavali novogodišnje i božićne ukrase koje su sami pravili. U okviru akcije “Drug drugu” našim učenicima je poklonjeno 6 školskih torbi.

{webgallery} {/webgallery}