SK-Centar
Novogodišnji paketići 2017

Kao i svake godine, učenici Školskog centra su dobili novogodišnje paketiće.

Učenike Školskog centra prvi su obradovali članovi plesnog studija Dolce Dance koji su zajedno sa Deda Mrazicom Danijelom 12. XII podelili paketiće učenicima. Nakon toga je usledila salsa žurka u kojoj su svi uživali. 

Predstavnici Učeničkog parlamenta Hemijsko-tehnološke škole „Lazar Nešić“ iz Subotice su 15. XII, takođe, posetili učenike Školskog centra podelili im poklone koje su skupili učenici ove srednje škole.  Ovim povodom su učenici Školskog centra u znak zahvalnosti organizovali priredbu za goste.

Učenici i nastavnici prijateljske škole „Klug Peter“ iz Segedina su, kao i svake godine, obradovali naše učenike poklonima. Oni su posetili Školski centar 20. XII i doneli mnogo poklona, a domaćini su u znak zahvalnosti pripremili priredbu za goste. Učenici i nastavnici obe škole su razmenjivali iskustva i uživali u druženju.

Naša sugrađanka Vesna Ivanović je već drugu godinu za redom 21. XII obradovala sve učenike osnovne škole Školskog centra „Dositej Obradović“ slatkim paketićima koje im je pripremila.

Učenici, nastavnici i vaspitači Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“ su 22. XII organizovali priredbu za roditelje i staratelje učenika. Nakon priredbe, koja je odusevila sve prisutne, učenike je iznenadio Deda Mraz koji im je podelio poklone koje je Školski centar pripremio za sve učenike.

 

Zahvaljujemo se svim prijateljima škole na prelepim poklonima i nadamo se daljoj saradnji.